Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Β.Παρασκευαίδης: το αστέρι των ΑΝΕΛ στις Κυκλάδες…


Ο Βασίλης Παρασκευαίδης είναι ένας αγνός αγωνιστής της Δημοκρατίας Αντισυστημικός και πάντα πρώτη γραμμή. Σε αυτές τις κρίσιμες εκλογές πρέπει ο λαός να του δώσει την εμπιστοσύνη που του αξίζει και να τον στείλει να τον εκπροσωπήσει από τα έδρανα του κοινοβουλίου.
Είναι μηχανικός Τηλεπικοινωνιών και διετέλεσε Διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλες εταιρίες σε θέματα marketing και management. Κατάγεται από μία αστική οικογένεια και δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός.
Κατέβηκε για πρώτη φορά ως υποψήφιος βουλευτής στο Ν. Κυκλάδων με τους Ανεξάρτητους Έλληνες τον Μάιο του 2012 ,σε μια κρίσιμη καμπή της οικονομίας υποσχόμενος και μαχόμενος πιστά για τη σωτηρία της χώρας από τα μνημόνια και τη κοινωνική εξαθλίωση. Η αγάπη του για τα νησιά, αλλά και η ιδιαίτερη σχέση του με την Άνδρο, τον ώθησε να αφιερωθεί στις  δυσκολίες που αντιμετωπίζει η νησιωτική Ελλάδα στοχεύοντας στη κοινωνική ευημερία και στη μείωση των δυσκολιών και αδικιών της καθημερινότητας των πολιτών.
Μέσα σε 2,5 περίπου χρόνια και μετά από 2 εκλογικές αναμετρήσεις, σαν πολιτευτής, μεσολάβησε στην επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Κυκλάδες και επενέβη σε θέματα καθημερινότητας.

Το Χειροπιαστό του εύχεται καλή επιτυχία γιατί το αξίζει.!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου