Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!



Του Κάπα Σαρδάμ
Έτοιμο έχει ο ΣΥΡΙΖΑ το προσχέδιο νόμου που θα καταθέσει στη Βουλή μόλις γίνει κυβέρνηση με το οποίο θα αφοπλισθούν τα ΜΑΤ και θα εξοπλισθούν με ανθοδέσμες!


Το μέτρο...
αυτό θα επιφέρει, κατ΄αρχάς, ανακούφιση στους άνδρες των Μονάδων Αποκατάστασης της Τάξης, καθώς θα απαλλαγούν από το βαρύ φορτίο που συναποτελούν το κράνος, η αντιασφυξιογόνα μάσκα, η ασπίδα, το γκλομπ και τα λοιπά σύνεργα της βρωμο-δουλειάς, που τους αναγκάζει να κάνουν το καπιταλιστικό σύστημα για να υπηρετούν τα ταξικά συμφέροντα της ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ. 


Το νομοσχέδιο προβλέπει ότι ο ΜΑΤατζής, μόλις έρθει σε μια ικανοποιητική απόσταση από έναν φερόμενο τρομοκράτη, θα του προσφέρει το ανάλογο μπουκέτο που έχει αποφασίσει το Κέντρο Επιχειρήσεων για την περίσταση. Για το σκοπό αυτό η Μονάδα Προμηθειών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης θα προμηθεύεται στην αρχή κάθε χρόνου, κατόπιν μειοδοτικού διαγωνισμού, τον αναγκαίο αριθμό ώστε να καλύπτονται όλες οι περιπτώσεις τρομοκρατών, βαρυποινιτών, ληστών, κλεπτών, διαρρηκτών, απατεώνων, παραχαρακτών, βιαστών, βαπορακιών, βαρυποινιτών , υπότροπων και άλλων του κοινού ποινικού δικαίου που η κοινωνικές συνθήκες αποκλεισμού τους έφεραν σε μια τέτοια υποδεέστερη κατάσταση.

Ενδεικτικά, η λίστα περιλαμβάνει :Μπουκέτα με κατακόκκινα τριαντάφυλλα, μπουκέτα με ζεστά χρώματα, μπουκέτα με ορχιδέες απλές και μπουκέτα με ορχιδέες Συμπίντιουμ.

Επίσης: Ανθοσυνθέσεις με ζερμπέρες, με ολλανδικές τουλίπες, με τροπικά φυτά, με ροζ παιώνες και μπουμπουκάκια από δελφίνιουμ. Στο πλαίσιο της νέας αυτής αντίληψης προβλέπεται και η εφαρμογή του «Εγχειριδίου του καλού Μπάτσου», ώστε η σύλληψη ενός κουκουλοφόρου νεαρού να πραγματοποιείται με όλους τους κανόνες του γαλλικού σαβουάρ βιβρ, ως ακολούθως: «Παρακαλώ, έχετε την καλοσύνη να προχωρήσετε στην αποκάλυψη του προσώπου σας, κατά τρόπο τελετουργικό, θεατρικό και απέριττο, όπως επιβάλλεται σε ανθρώπους με ισχυρή αυτοεκτίμηση; Αν όχι, θα είχατε μετά την καλοσύνη να υψώσετε τα χέρια σαν σε αρχαία τραγωδία, κατευθυνόμενος με το πάσο σας προς την κλούβα, όπου η Υπηρεσία Υψηλών Προσώπων έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο μπουφέ , ώστε η διαδρομή προς τον Κορυδαλλό να είναι όσο το δυνατό ευχάριστη, με την διαβεβαίωση πως στο εν λόγω ίδρυμα σας αναμένει μια πλειάδα κοινωνικών λειτουργών στοχεύοντας να διερευνήσει σε βάθος τα κοινωνικά αίτια που σας έφεραν ως εδώ;».
(ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ … ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ , ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ , 17-1- 15 ).

Πηγή: fimotro.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου