Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

ΚΩΣΤΑΣ ΑΣΚΟΥΝΗΣ: Μήνυμα Νίκης από τον λαό της Καλλιθέας

 

Μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση του Υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Ασκούνη στην πλατεία Δαβάκη, ο λαός της Καλλιθέας έδωσε το μήνυμα ότι θέλει αλλαγή της Δημοτικής Διοίκησης του Δήμου, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.!!!

 

                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

                           «Ενωμένοι Μπροστά»

- Ο συνδυασμός νίκης με επικεφαλής τον Κώστα Ασκούνη

- Δημόσιο κάλεσμα Έλενας Αυγερινού και Θόδωρου Παπαθανασόπουλου για κοινή συστράτευση νίκης των Καλλιθεατών

Η εντυπωσιακά μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου της Καλλιθέας στην παρουσίαση του νέου συνδυασμού «Ενωμένοι Μπροστά» με επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο και υποψήφιο Δήμαρχο Καλλιθέας Κώστα Ασκούνη ήταν κατά γενική ομολογία το επιστέγασμα των αγώνων που δίνει ο ίδιος και οι συνεργάτες του, εντός και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου, απέναντι στα τεράστια προβλήματα που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια στην πόλη η διοίκηση του απερχόμενου Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου.

 Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ. Ασκούνης παρουσίασε το νέο συνδυασμό που προέκυψε από τη συμπαράταξη διαφορετικών πολιτικά προσωπικοτήτων, καθώς και τη συνεργασία των δύο δημοτικών παρατάξεων «Προοπτική Ζωής - Κώστας Ασκούνης» και «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας», της οποίας ιδρυτής υπήρξε ο αείμνηστος Θοδωρής Ψαλιδόπουλος.

Ο κ. Ασκούνης ανέβηκε στο βήμα με την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Προοδευτική Ενότητα Καλλιθέας» Έλενα Αυγερινού, η οποία στο σύντομο χαιρετισμό της μεταξύ των άλλων ανέφερε: «Μας ένωσε το κοινό όραμα, οι κοινοί στόχοι και η εγκατάλειψη και απαξίωση του Δήμου. Η ενεργή συμμετοχή των πολιτών είναι απαραίτητη, γιατί στη λαίλαπα του Νεοφιλευθερισμού, σε όλα τα επίπεδα εξουσίας, εμείς απαντάμε με την ενότητά μας, την αλληλεγγύη, την πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς και στην ανθρωπιά. Τέλος, θα δουλέψουμε μεθοδικά με σχέδιο και όραμα για την Καλλιθέα που αξίζουμε». Η κυρία Αυγερινού θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης στην ομιλία του αναφέρθηκε στην μεγάλη συμπαράταξη δυνάμεων από όλους τους πολιτικούς χώρους με το νέο συνδυασμό «Ενωμένοι Μπροστά», καθώς και τη συνεργασία των δύο δημοτικών παρατάξεων, που εκφράζει μία ευρεία συσπείρωση στη βάση ενός πλαισίου αρχών, αξιών και προγραμματικού σχεδίου.

Επίσης, τόνισε ότι «συμμετέχουν και είναι μαζί μας υποψήφιοι που το 2019 είχαν κατέλθει με τα ψηφοδέλτια του αείμνηστου Λάζαρου Λασκαρίδη και της Βάσως Μαργαρίτη» και τους ευχαρίστησε ιδιαίτερα που είναι σήμερα μαζί μας.

Υπογράμμισε με έμφαση ότι «η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΥΣ. Έχει ανάγκη σήμερα, περισσότερο από ποτέ τον πλούτο των ιδεών μας που προέρχεται από τη διαφορετικότητα των πολιτικών προελεύσεων και την ποικιλία των εμπειριών.

Η μεγάλη αυτή ενότητα οφείλεται στο γεγονός ότι όλο και περισσότεροι συνειδητοποιούν ότι πρέπει να συμπορευτούν, δημιουργώντας ένα μεγάλο πλειοψηφικό ρεύμα που θα βάλει τέλος στη ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που βρίσκεται η πόλη μας.

Εμείς, έχουμε σχέδιο και όραμα, γνώση, εμπειρία, συνέπεια, εντιμότητα, αποτελεσματικότητα, αλλά και τον ενθουσιασμό των νέων υποψηφίων να κάνουμε την Καλλιθέα:

-        Τόπο ασφαλή, τόπο φιλικό για τους κατοίκους και τα παιδιά μας

-        Πόλη με ισχυρές κοινωνικές δομές

-        Πόλη κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης

-        Πόλη Πολιτισμού και Αθλητισμού

-        Κόμβο Εμπορίου και Επιχειρηματικής Δράσης

Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή για 9 συναπτά έτη αναλώθηκε σε μία ακατάσχετη φλυαρία με φωτογραφίσεις, show και υποσχέσεις χωρίς κανένα αντίκρισμα, αφήνοντας τα προβλήματα να συσσωρεύονται δημιουργώντας αδιέξοδα».

Με κεντρικό σύνθημα της προεκλογικής του προσπάθειας «ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ» προέτρεψε τους πολίτες να ενωθούν στη μεγάλη αυτή συμπόρευση.     

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου