Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Β.Παπαχρήστος: Ακατάλληλο και χωρίς άδεια το Γήπεδο Τζιτζιφιών





Με επιστολή του ο Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας Βασίλης Παπαχρήστος μας ενημερώνει για την ανεπάρκεια της Διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας στα Αθλητικά δρώμενα της πόλης και την Ανικανότητα Συντήρησης των Αθλητικών Εγκαταστάσεων.!!!.



Επιστολή:
                                                     Καλλιθέα 20 Σεπτεμβρίου 2019

Αδράνεια, Ανευθυνότητα, Αδιαφορία ή και τα τρία μαζί!!!!!

     H διοίκηση του Δ. Κάρναβου έδειξε για μια ακόμη φορά ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ακόμη και στα πλέον αυτονόητα ζητήματα διαχείρισης των δημοτικών χώρων που χρησιμοποιεί η ομάδα της πόλης μας.
     Αλλιώς πώς να εξηγήσει κανείς ότι η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών (Ε.Π.Σ.Α.) δεν χορήγησε άδεια στο γήπεδο των Τζιτζιφιών για τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης μας, της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, στην κατηγορία της ηλικίας των αθλητών κάτω των 18 ετών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η ομάδα μας να αγωνίζεται για τους εντός έδρας αγώνες της μακριά από το γήπεδό της, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις τις οποίες μετά θα πρέπει και να τις εγκρίνει η αρμόδια ποδοσφαιρική επιτροπή. 

     Συγκεκριμένα :  Μετά από επίσκεψη κλιμακίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αττικής (Ε.Π.Σ.Α.) το ποδοσφαιρικό γήπεδο των Τζιτζιφιών χαρακτηρίστηκε ακατάλληλο τόσο για την κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο (πλαστικός τάπητας με μπαλώματα, τρύπια  δίχτυα στις εστίες) όσο και για την εικόνα που επικρατούσε στους βοηθητικούς χώρους (κατεστραμμένη και χωρίς κάγκελα περίφραξη, σπασμένοι πάγκοι, αποδυτήρια και τουαλέτες χωρίς τακτική συντήρηση). Πλήρης εγκατάλειψη. Σημειώνεται ότι το πρωτάθλημα ξεκινά το Σαββατοκύριακο με την ομάδα μας που αντί να φιλοξενεί την ομάδα του Καλαμακίου στην έδρα της να αναγκάζεται να παίξει τον πρώτο της αγώνα στο γήπεδο της αντιπάλου ομάδας (στο Καλαμάκι) έπειτα από υπόδειξη της οργανωτικής αρχής λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου.

     Η ευθύνη της διοίκησης, του Δημάρχου Δ. Κάρναβου αλλά και των συνεργατών του είναι ιδιαίτερα μεγάλη σε σημείο που αγγίζει τα όρια της προκλητικής αδιαφορίας γιατί η συντήρηση του συγκεκριμένου δημοτικού χώρου είναι αποκλειστικά δική της. Παρά τις οχλήσεις και επισημάνσεις των αρμοδίων παραγόντων  και από τους υπευθύνους της ομάδας εδώ και πολύ καιρό κανείς δεν ασχολήθηκε με αποτέλεσμα την έξωση της ομάδας μας από το γήπεδο. 

     Ελέγχεται μήπως η συγκεκριμένη «αδράνεια» της διοίκησης ήταν εσκεμμένη στα πλαίσια της υποβάθμισης του γενικότερου χώρου της παραλίας και την «αξιοποίησή της» από ιδιωτικά - εμπορικά συμφέροντα τα οποία έχουν σχέση και με την ενδεχόμενη έξωση των ναυταθλητικών ομίλων από την παραλία των Τζιτζιφιών.     

Βασίλης Παπαχρήστος
Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας της δημοτικής παράταξης «ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΖΩΗΣ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου