Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ντροπή.!!! Οικουμενιστικό κήρυγμα την Κυριακή της Ορθοδοξίας στην Καλλιθέα



ΝΤΡΟΠΗ.!!!!!! Ο ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ Επίσκοπος Μπραζαβίλ και Γκαμπόν έκανε Οικουμενιστικό κήρυγμα την Κυριακή της Ορθοδοξίας 5/3/2017 στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων στην Καλλιθέα Αττικής δηλώνοντας επίσης ότι είναι μέλος του Συμβουλίου των Εκκλησιών στην περιοχή του.

Αυτό τον κάνει αυτόματα μέλος της Πανθρησκείας του Οικουμενισμού που στόχο έχουν την ένωση των θρησκειών με ένα νέο ηγέτη καταργώντας βέβαια την Ορθοδοξία.!!!

 Το ερώτημα είναι… ποιος τον προσκάλεσε, γιατί διάλεξαν να τον προσκαλέσουν την συγκεκριμένη ημέρα την Κυριακή της Ορθοδοξίας και τέλος, γιατί δεν αντέδρασαν οι ιερείς του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων μόλις άκουσαν το κήρυγμα και την ομολογία ότι είναι μέλος του Συμβουλίου των Εκκλησιών κάνοντας λόγο για Φανατικούς Χριστιανούς;;;;

Κατσούρης Ιωάννης

Χριστιανός Ορθόδοξος

Ενορίτης Αγ. Πάντων Καλλιθέας

 

6 σχόλια:

  1. Είμαι σε θέση να ξέρω ότι ο π. Νικόλαος δεν είναι οικουμενιστής και ότι οι απόψεις του είναι 100% Ορθόδοξες και αντίθετες από αυτές του σεβασμιότατου Επισκόπου Μπραζαβίλ και Γκαμπόν Παντελεήμονα... Και είμαι σε θέση να το ξέρω γιατί έχω ακούσει πολλές δημόσιες τοποθετήσεις του εναντίον της παν-αιρέσεως του οικουμενισμού σε κηρύγματα (και όχι μόνο)... Τώρα το γιατί δεν αντέδρασε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είμαι σίγουρος ότι οφείλεται σε λόγους συγκυριακούς σχετιζόμενους με την ολοκλήρωση της τέλεσης της Θείας Ακολουθίας στη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας... Αυτά... Με τιμή,
    Γιώργος Μαχάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν αντέδρασε κανείς από τούς ενορίτες;; "Ο σιωπών δοκεί συναινείν"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΑΝΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΑΝΟΙ, ΟΡΘΔΟΞΟΙ, ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ. ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΡΕΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ, ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ, ΙΝΔΟΥΙΣΤΕΣ, ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ(ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ,ΜΟΡΜΟΝΟΥΣ,ΚΛΠ.).
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΨΕΥΤΟΧΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΣ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είτε σ' αρέσει είτε όχι, παπικοί και προτεστάντες είναι αιρετικοί και δεν έχουμε καμία διάθεση για πάρε δώσε μαζί τους. Πού είναι αυτοί όταν σφάζονται Χριστιανοί στην Συρία;;; Μήπως το Βατικανό στηρίζει τους Τζιχαντιστές;;; Ξύπνα φίλε και δες την αλήθεια!!

      Διαγραφή
  4. ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ. Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στον Πατέρα Νικόλαο Γουργουρίνη για την ομολογία του.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή