Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

Κατσούρης Ιωάννης: Η πολυπολιτισμικότητα είναι και επίσημα νεκρή.



Μετά από την αποτυχημένη πολιτική των Ευρωπαϊκών χωρών στα πρότυπα των πολυπολιτισμικών επιλογών των ΗΠΑ, πλέον η Ευρώπη μετρά τις πληγές της και προσπαθεί με βιαστικές κινήσεις να επαναπροσδιορίσει την πολιτική της. 


Για να δικαιολογήσει την συνέχιση της ύπαρξης της η αριστερά χρειάζεται μια νέα κατηγορία καταπιεσμένων όπως είναι οι νεοεισερχόμενοι λαθρομετανάστες που θα προσπαθήσει να τους πείσει ότι μπορεί να τους προσφέρει καταφύγιο και να τους λύσει τα προβλήματά ως δια μαγείας.


Η πολυπολιτισμική πολιτική και η υποκριτική στάση της αριστεράς έχουν σαν αποτέλεσμα την αποσύνδεση της κοινωνίας και την γκετοποίηση περιοχών κυρίως από μουσουλμάνους με παράλληλη αύξηση της εγκληματικότητας κατά ζωής, τα ναρκωτικά, την πορνεία και την διάδοση εξτρεμιστικών ιδεών προβάλλοντας την κατά αυτούς ανωτερότητα της πίστης τους και έχθρα σε οποιονδήποτε δεν ακολουθεί τον δικό τους τρόπο ζωής.!!!


Ένα πράγμα που πρέπει να καταλάβουν οι λαοί της Ευρώπης είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν και δεν θέλουν να συνυπάρχουν – συμβαδίζουν – αποδεχτούν την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής των Ευρωπαίων.!!!


Κατσούρης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου